Zien: Promenade maakt mannen van Veronica Inside belachelijk

Zien: Promenade maakt mannen van Veronica Inside belachelijk

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Afgelopen zondag 2 augustus was de culthit Promenade, waarvan de laatste aflevering door een kijkcijferstunt van Diederik Ebbinge plotseling 730.000 kijkers trok, terug met een nieuw seizoen!

''Ruggengraatloze wijven''
Opnieuw wordt met sardonisch genoegen het Nederlandse mediawereldje op de hak genomen. Bekijk wat Diederik, Eva Crutzen, Ton Kas en Henry van Loon te zeggen hebben over de mannen van Veronica Inside in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Promenade maakt mannen van <em>Veronica Inside</em> belachelijk Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Afgelopen zondag 2 augustus was de culthit Promenade, waarvan de laatste aflevering door een kijkcijferstunt van Diederik Ebbinge plotseling 730.000 kijkers trok, terug met een nieuw seizoen! ''Ruggengraatloze wijven''Opnieuw wordt met sardonisch genoegen het Nederlandse mediawereldje op de hak genomen. Bekijk wat Diederik, Eva Crutzen, Ton Kas en Henry van Loon te zeggen hebben over de mannen van Veronica Inside in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade Bekijk deze video » Video: Promenade toont bijzondere samenvatting Zomergasten Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Promenade maakt mannen van Veronica Inside belachelijk

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Promenade maakt mannen van Veronica Inside belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen