Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1

Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1

Hieronder zie je een fragment van Denkend aan Holland. Je kunt na afloop ook de hele uitzending van maandagavond 3 augustus terugkijken bij Gids.tv.

De tv-kijker kan vanavond weer genieten van een nieuw seizoen van Denkend aan Holland. Het vrolijke Omroep MAX-duo Janny van der Heijden en André van Duin gaat wederom op stap door het land om kijkers bijzondere plekken te laten zien.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland in de video hieronder.

Denkend aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna iedere aflevering van Denkend aan Holland terugkijken op Gids.tv.

Kijktip: <em>Denkend aan Holland</em>, vanavond op NPO 1 Hieronder zie je een fragment van Denkend aan Holland. Je kunt na afloop ook de hele uitzending van maandagavond 3 augustus terugkijken bij Gids.tv. De tv-kijker kan vanavond weer genieten van een nieuw seizoen van Denkend aan Holland. Het vrolijke Omroep MAX-duo Janny van der Heijden en André van Duin gaat wederom op stap door het land om kijkers bijzondere plekken te laten zien. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland in de video hieronder. Denkend aan Holland is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna iedere aflevering van Denkend aan Holland terugkijken op Gids.tv. Zien: André van Duin vertelt over het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Denkend aan Holland, vanavond op NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen