Kijktip: De wijde wereld, vanavond op NPO 2

Kijktip: De wijde wereld, vanavond op NPO 2

Vanavond is de prachtige en ontroerende documentaire De wijde wereld te zien op NPO 2. Hierin richt de camera zich op de charismatische docent Teade Walma, die vijftien jaar geleden les gaf aan vluchtelingenkinderen.

Docu De wijde wereld gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken via Gids.tv.

Emotioneel weerzien
De documentaire laat de realiteit voor vluchtelingen na hun vlucht zien. Hoewel tegenwoordig steeds vaker de roep klinkt om de grenzen te sluiten, laat De wijde wereld een krachtig én ingetogen tegengeluid horen en zien: hoop begint met het bieden van een helpende hand aan mensen die hun thuis zijn kwijtgeraakt. Walma gaf zo'n handreiking, en dat zorgt voor een emotioneel weerzien met zijn leerlingen.

Bekijk de trailer in de video hieronder.

De documentaire De wijde wereld is op maandag 3 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire De wijde wereld terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: <em>De wijde wereld</em>, vanavond op NPO 2 Vanavond is de prachtige en ontroerende documentaire De wijde wereld te zien op NPO 2. Hierin richt de camera zich op de charismatische docent Teade Walma, die vijftien jaar geleden les gaf aan vluchtelingenkinderen. Docu De wijde wereld gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken via Gids.tv. Emotioneel weerzienDe documentaire laat de realiteit voor vluchtelingen na hun vlucht zien. Hoewel tegenwoordig steeds vaker de roep klinkt om de grenzen te sluiten, laat De wijde wereld een krachtig én ingetogen tegengeluid horen en zien: hoop begint met het bieden van een helpende hand aan mensen die hun thuis zijn kwijtgeraakt. Walma gaf zo'n handreiking, en dat zorgt voor een emotioneel weerzien met zijn leerlingen. Bekijk de trailer in de video hieronder. De documentaire De wijde wereld is op maandag 3 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire De wijde wereld terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M gemist? Milka Yemane vertaalt nieuws over corona voor vluchtelingen Bekijk deze video » Video: BN’ers komen in actie voor vluchtelingenkinderen Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: De wijde wereld, vanavond op NPO 2

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: De wijde wereld, vanavond op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen