Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Loiza Lamers

Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Loiza Lamers

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In Pride Verhalen vertellen mensen over hun 'coming-out', de vooroordelen waar ze mee te maken krijgen en hoe het volgens hen gesteld is met LGBTQ+-emancipatie in Nederland. In deze aflevering is het de beurt aan Loiza Lamers.

Bekijk het hele interview met Loiza in de video van BNNVARA hieronder.

<em>Nu we er toch zijn</em> gemist? Bekijk hier het verhaal van <em>Loiza Lamers</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In Pride Verhalen vertellen mensen over hun 'coming-out', de vooroordelen waar ze mee te maken krijgen en hoe het volgens hen gesteld is met LGBTQ+-emancipatie in Nederland. In deze aflevering is het de beurt aan Loiza Lamers. Bekijk het hele interview met Loiza in de video van BNNVARA hieronder. Zien: inspirerend verhaal van 19-jarige Linh: ''Uiteindelijk vierden we mijn coming out'' Bekijk deze video » Zien: ontroerend gesprek met Pete Wu over zijn geaardheid Bekijk deze video »
Entertainment :
Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Loiza Lamers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Loiza Lamers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen