Video: Lodewijk Asscher roept scholen op om introweken te schrappen (Op1)

Video: Lodewijk Asscher roept scholen op om introweken te schrappen (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

In Nederland maar ook in de rest van Europa begint het normale leven weer op gang te komen en stromen de straten langzaam weer vol. De bereidheid om thuis te blijven lijkt weg. En dat terwijl het aantal corona besmettingen schrikbarend snel oploopt.

Opleving van het coronavirus onder jongeren
Daarom moeten we nu in actie komen vinden fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk Asscher en arts-microbioloog Jan Kluytmans. Bekijk de oproep van Lodewijk in de video hieronder.

Video: <em>Lodewijk Asscher</em> roept scholen op om introweken te schrappen (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. In Nederland maar ook in de rest van Europa begint het normale leven weer op gang te komen en stromen de straten langzaam weer vol. De bereidheid om thuis te blijven lijkt weg. En dat terwijl het aantal corona besmettingen schrikbarend snel oploopt. Opleving van het coronavirus onder jongerenDaarom moeten we nu in actie komen vinden fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk Asscher en arts-microbioloog Jan Kluytmans. Bekijk de oproep van Lodewijk in de video hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Lodewijk Asscher wil toerisme in Nederland ontmoedigen Bekijk deze video » Op1 gemist? Alles over de gevaren van een mui: ''Bel eerst 112!'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Epke Zonderland geschrokken van verhalen uit de turnwereld Bekijk deze video » Video: Ook introductieweken bij hogescholen en universiteiten aangepast Bekijk deze video » Video: veel studenten balen van online introweken Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Lodewijk Asscher roept scholen op om introweken te schrappen (Op1)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lodewijk Asscher roept scholen op om introweken te schrappen (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen