Video: baby in Haaksbergen gewurgd door moeder

Video: baby in Haaksbergen gewurgd door moeder

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Vandaag, maandag 3 augustus, was de rechtszaak tegen een moeder uit Haaksbergen. Zij wordt ervan verdacht haar pasgeboren zoontje Ivo te hebben vermoord.

Verwurging en schedelbreuk
Het Openbaar Ministerie legt de moeder moord ten laste. In het sectierapport staat dat de dood is veroorzaakt door verwurging. Naast de sporen van geweld op het hoofd is er ook een patroon ontdekt bij de hals van de baby dat overeenkomt met de ceintuur van een badjas.

Bekijk de hele reportage van Hart van Nederland in Haaksbergen in de video hieronder.

Video: baby in <em>Haaksbergen</em> gewurgd door moeder Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Vandaag, maandag 3 augustus, was de rechtszaak tegen een moeder uit Haaksbergen. Zij wordt ervan verdacht haar pasgeboren zoontje Ivo te hebben vermoord. Verwurging en schedelbreukHet Openbaar Ministerie legt de moeder moord ten laste. In het sectierapport staat dat de dood is veroorzaakt door verwurging. Naast de sporen van geweld op het hoofd is er ook een patroon ontdekt bij de hals van de baby dat overeenkomt met de ceintuur van een badjas. Bekijk de hele reportage van Hart van Nederland in Haaksbergen in de video hieronder. RTL Boulevard: ouders Maddie McCann ontvingen geen overlijdensbrief Bekijk deze video » Thijs H. hoort straf: 18 jaar achter de tralies en tbs met dwangverpleging (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: baby in Haaksbergen gewurgd door moeder

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: baby in Haaksbergen gewurgd door moeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen