Jan des Bouvrie vindt woonprogramma verschrikkelijk: "Schieten we niks mee op" (video)

Jan des Bouvrie vindt woonprogramma verschrikkelijk: "Schieten we niks mee op" (video)

Jan des Bouvrie mocht gisteren liefst 78 kaarsjes uitblazen en dat was voor Shownieuws reden genoeg om bij hem langs te gaan. Des Bouvrie is Nederlands meest bekende interieurontwerper en daarnaast de grondlegger van woonprogramma's in Nederland.

Op de vraag van Anouk Smulders wat hij van de huidige woonprogramma's vindt, is Des Bouvrie duidelijk. "Er is één woonprogramma, dat vind ik zo verschrikkelijk. Twee kerels halen dan wat shit op en die hangen dat bij mensen tussen de andere shit. Daar schieten we niks mee op". De interieusontwerper lijkt hiermee te doelen op Paleis voor een Prikkie.

__ Bekijk het gesprek met Jan des Bouvrie hieronder in de video van Shownieuws.__

<em>Jan des Bouvrie</em> vindt woonprogramma verschrikkelijk: &quot;Schieten we niks mee op&quot; (video) Jan des Bouvrie mocht gisteren liefst 78 kaarsjes uitblazen en dat was voor Shownieuws reden genoeg om bij hem langs te gaan. Des Bouvrie is Nederlands meest bekende interieurontwerper en daarnaast de grondlegger van woonprogramma's in Nederland. Op de vraag van Anouk Smulders wat hij van de huidige woonprogramma's vindt, is Des Bouvrie duidelijk. "Er is één woonprogramma, dat vind ik zo verschrikkelijk. Twee kerels halen dan wat shit op en die hangen dat bij mensen tussen de andere shit. Daar schieten we niks mee op". De interieusontwerper lijkt hiermee te doelen op Paleis voor een Prikkie. __ Bekijk het gesprek met Jan des Bouvrie hieronder in de video van Shownieuws.__
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV