Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop

Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Hij houdt normaal gesproken niet van terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines en vele wereldsterren de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop.

Bekijk de bijzondere ballade van Ad in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ad Visser</em> maakt bijzondere ballade voor 50 jaar <em>Toppop</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Hij houdt normaal gesproken niet van terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines en vele wereldsterren de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop. Bekijk de bijzondere ballade van Ad in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ad Visser maakt speciaal voor het Verenigd Koninkrijk een Brexit Top 11 Bekijk deze video » Video: S10 speelt live 'Wacht Op Mij, 'Sorry' en 'Alleen' op ZomerFestival 2020 Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen