De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending De derde aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over het begin van het koninsschap van de huidige koningin Elizabeth II. KroonprinsesPrinses Elizabeth kon tot haar 10e in de luwte opgroeien, aangezien haar vader geen directe troonopvolger was. Maar na de abdicatie van Edward VIII werd ze kroonprinses. En al snel nadat ze met prins Philip trouwt, komt haar vader George VI te overlijden. Traditie of modernisering?Hoe zal de jonge koningin de kroon oppakken? En zal ze vasthouden aan traditie of op aandringen van haar echtgenoot voor modernisering gaan? The Crown seizoen 3 vanaf 17 november bij Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zo worden kostuums van Netflix-serie The Crown bedacht en gemaakt Bekijk deze video »
Uitzending :
De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De derde aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over het begin van het koninsschap van de huidige koningin Elizabeth II.

Kroonprinses
Prinses Elizabeth kon tot haar 10e in de luwte opgroeien, aangezien haar vader geen directe troonopvolger was. Maar na de abdicatie van Edward VIII werd ze kroonprinses. En al snel nadat ze met prins Philip trouwt, komt haar vader George VI te overlijden.

Traditie of modernisering?
Hoe zal de jonge koningin de kroon oppakken? En zal ze vasthouden aan traditie of op aandringen van haar echtgenoot voor modernisering gaan?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV