538: Bilal Wahib gaat tijgerpoep scheppen als Tigers nummer 1 wordt (video)

538: Bilal Wahib gaat tijgerpoep scheppen als Tigers nummer 1 wordt (video)

Bilal Wahib heeft met zijn single Tigers een knaller van een hit te pakken. Het enige dat nog ontbreekt is de nummer 1-positie in de Top 50 van 538. De zanger is te gast in de 538-studio en daar doet hij een opmerkelijke belofte. Als Tigers volgende week op nummer 1 staat, gaat Bilal samen met 538-dj Ivo van Breukelen tijgerpoep scheppen in een dierentuin.

Bekijk het fragment met Bilal Wahib hieronder in de video van 538.

538: <em>Bilal Wahib</em> gaat tijgerpoep scheppen als <em>Tigers</em> nummer 1 wordt (video) Bilal Wahib heeft met zijn single Tigers een knaller van een hit te pakken. Het enige dat nog ontbreekt is de nummer 1-positie in de Top 50 van 538. De zanger is te gast in de 538-studio en daar doet hij een opmerkelijke belofte. Als Tigers volgende week op nummer 1 staat, gaat Bilal samen met 538-dj Ivo van Breukelen tijgerpoep scheppen in een dierentuin. Bekijk het fragment met Bilal Wahib hieronder in de video van 538. Bekijk ook StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video) Bekijk deze video » Bilal Wahib zingt single Tigers voor het eerst live bij SLAM! (video) Bekijk deze video »
Amusement :
538: Bilal Wahib gaat tijgerpoep scheppen als Tigers nummer 1 wordt (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 538: Bilal Wahib gaat tijgerpoep scheppen als Tigers nummer 1 wordt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen