Video: heftige nieuwe beelden arrestatie George Floyd

Video: heftige nieuwe beelden arrestatie George Floyd

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de veelbesproken arrestatie van George Floyd, die uiteindelijk tot zijn dood leidde en een wereldwijde beweging in gang zette. Op de nieuwe video, gemaakt met de bodycam van een agent, is de achteraf terechte angst van Floyd bij zijn aanhouding goed te zien.

'Don't shoot me'
"Please don't shoot me man", hoor je hem zeggen voordat hij uit de auto stapt. Vervolgens wordt hij naar een politieauto geleid. We weten allemaal wat er daarna gebeurde. Bekijk de video, van Daily Mail, hieronder. Pas op, het zijn heftige beelden.

Video: heftige nieuwe beelden arrestatie <em>George Floyd</em> Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de veelbesproken arrestatie van George Floyd, die uiteindelijk tot zijn dood leidde en een wereldwijde beweging in gang zette. Op de nieuwe video, gemaakt met de bodycam van een agent, is de achteraf terechte angst van Floyd bij zijn aanhouding goed te zien. 'Don't shoot me'"Please don't shoot me man", hoor je hem zeggen voordat hij uit de auto stapt. Vervolgens wordt hij naar een politieauto geleid. We weten allemaal wat er daarna gebeurde. Bekijk de video, van Daily Mail, hieronder. Pas op, het zijn heftige beelden. Bekijk ook Schokkende beelden van arrestatie George Floyd in Minneapolis (lange versie) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: heftige nieuwe beelden arrestatie George Floyd

Praat mee
Reageer hieronder op 'Heftige nieuwe beelden arrestatie George Floyd'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen