Ton Visser gaat strijd aan met Sigrid Kaag op lijsttrekkerschap D66 (video)

Ton Visser gaat strijd aan met Sigrid Kaag op lijsttrekkerschap D66 (video)

Sigrid Kaag krijgt concurrentie van Ton Visser in de strijd om het lijsttrekkerschap van D66. Visser stelt zichzelf kandidaat, maar weet dat hij de underdog is tegen minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelinssamenwerking Sigrid Kaag. "Alleen wie zich niet aanmeldt, heeft geen enkele kans", zegt Visser hierover.

Derde poging
Het is niet de eerste keer dat Visser zich kandidaat stelt voor het lijsttrekkerschap van D66. In 2002 deed hij al een poging en in 2016 ging Visser de strijd aan met Alexander Pechtold. Beide keren kreeg Visser echter niet voldoende ondersteuningsverklaringen. Nu heeft hij de grens van 228 steunverklaringen wel gehaald. Van 20 augustus tot 2 september kunnen leden van de partij stemmen. Uiterlijk 5 september wordt bekend wie de meest stemmen heeft ontvangen.

Bekijk hieronder een video van PowNed met Ton Visser uit 2016, toen hij de strijd aan ging met Alexander Pechtold.

<em>Ton Visser</em> gaat strijd aan met <em>Sigrid Kaag</em> op lijsttrekkerschap D66 (video) Sigrid Kaag krijgt concurrentie van Ton Visser in de strijd om het lijsttrekkerschap van D66. Visser stelt zichzelf kandidaat, maar weet dat hij de underdog is tegen minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelinssamenwerking Sigrid Kaag. "Alleen wie zich niet aanmeldt, heeft geen enkele kans", zegt Visser hierover. Derde pogingHet is niet de eerste keer dat Visser zich kandidaat stelt voor het lijsttrekkerschap van D66. In 2002 deed hij al een poging en in 2016 ging Visser de strijd aan met Alexander Pechtold. Beide keren kreeg Visser echter niet voldoende ondersteuningsverklaringen. Nu heeft hij de grens van 228 steunverklaringen wel gehaald. Van 20 augustus tot 2 september kunnen leden van de partij stemmen. Uiterlijk 5 september wordt bekend wie de meest stemmen heeft ontvangen. Bekijk hieronder een video van PowNed met Ton Visser uit 2016, toen hij de strijd aan ging met Alexander Pechtold. Bekijk ook Rob Jetten: "Sigrid Kaag is betere kandidaat voor lijsttrekkerschap D66" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Rob Jetten spreekt lovende woorden over Sigrid Kaag Bekijk deze video »
Nieuws :
Ton Visser gaat strijd aan met Sigrid Kaag op lijsttrekkerschap D66 (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ton Visser gaat strijd aan met Sigrid Kaag op lijsttrekkerschap D66 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen