Gwen van Poorten reageert op haar bad trip bij paddoceremonie (video)

Gwen van Poorten reageert op haar bad trip bij paddoceremonie (video)

De presentatoren van Spuiten en Slikken hebben door de jaren heen de meest vreemde en heftige items gemaakt. In de reeks React To blikken oud-presentatoren terug op hun meest heftige ervaringen tijdens het programma. In deze aflevering kijkt Gwen van Poorten naar haar allereerste paddotrip ooit. Dat liep alleen niet helemaal zoals ze verwacht had.

Bekijk de video van Spuiten en Slikken met Gwen van Poorten hieronder.

<em>Gwen van Poorten</em> reageert op haar <em>bad trip</em> bij paddoceremonie (video) De presentatoren van Spuiten en Slikken hebben door de jaren heen de meest vreemde en heftige items gemaakt. In de reeks React To blikken oud-presentatoren terug op hun meest heftige ervaringen tijdens het programma. In deze aflevering kijkt Gwen van Poorten naar haar allereerste paddotrip ooit. Dat liep alleen niet helemaal zoals ze verwacht had. Bekijk de video van Spuiten en Slikken met Gwen van Poorten hieronder. Bekijk ook Video: Manuel Broekman reageert op ontmaagding bij Spuiten en Slikken Bekijk deze video » Spuiten en Slikken: Filemon Wesselink kijkt terug naar eerste paddotrip (video) Bekijk deze video »
TV :
Gwen van Poorten reageert op haar bad trip bij paddoceremonie (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gwen van Poorten reageert op haar bad trip bij paddoceremonie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen