Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video)

Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video)

Vanavond is het zwijmelen geblazen op RTL 8. Om 20.30 uur is op die zender namelijk de film Trots & Verlangen te zien. Deze film is gebaseerd op een van de boeken uit de wereldwijd bekende Bouquetreeks.

Waar deze boeken al voor menig rode oortjes zorgden, staat ook deze verfilming garant voor liefde, seks en drama. De rijke vastgoedmagnaat Alexander (Jeroen Spitzenberger) en advocate Dominique (Noortje Herlaar) beleven samen een vurige nacht. Het vuur is echter al snel gedoofd en de relatie wordt nog ingewikkelder als Alexander ervoor zorgt dat Dominique voor hem komt werken.

Bekijk de trailer van Trots & Verlangen hieronder. Trots & Verlangen is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 8.

Bouquetreeksfilm <em>Trots &amp; Verlangen</em> dinsdagavond te zien op RTL 8 (video) Vanavond is het zwijmelen geblazen op RTL 8. Om 20.30 uur is op die zender namelijk de film Trots & Verlangen te zien. Deze film is gebaseerd op een van de boeken uit de wereldwijd bekende Bouquetreeks. Waar deze boeken al voor menig rode oortjes zorgden, staat ook deze verfilming garant voor liefde, seks en drama. De rijke vastgoedmagnaat Alexander (Jeroen Spitzenberger) en advocate Dominique (Noortje Herlaar) beleven samen een vurige nacht. Het vuur is echter al snel gedoofd en de relatie wordt nog ingewikkelder als Alexander ervoor zorgt dat Dominique voor hem komt werken. Bekijk de trailer van Trots & Verlangen hieronder. Trots & Verlangen is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 8. Bekijk ook Video: The Bold and the Beautiful terug op tv, dankzij coronaproof opnames Bekijk deze video » The Bold and the Beautiful: Scott Clifton wijst Nederlandse fans op nieuwe afleveringen Bekijk deze video »
Film :
Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen