Sinterklaasintochten mogelijk online of in theaters gevierd (video)

Sinterklaasintochten mogelijk online of in theaters gevierd (video)

De zomer is in volle gang, de mussen vallen van het dak, maar toch wordt er al flink gediscussieerd over de Sinterklaasintochten van dit jaar. Het gaat deze keer niet over de Pieten, maar over de manier waarop de intochten in tijden van corona gevierd moeten worden.

Shows in theater
Een van de ideeën is om de intochten online te vieren. Dat lijkt alleen wel veel van de charme van het feest weg te halen. Een ander idee is om shows in theaters te maken, waar kinderen in groepjes naartoe kunnen. Uiteraard is dit alles ook afhankelijk van de coronasituatie in november. Over de landelijke intocht van Sinterklaas is dan ook nog niets bekendgemaakt door de NTR.

Bekijk de video van het AD over de Sinterklaasintochten van dit jaar hieronder.

<em>Sinterklaasintochten</em> mogelijk online of in theaters gevierd (video) De zomer is in volle gang, de mussen vallen van het dak, maar toch wordt er al flink gediscussieerd over de Sinterklaasintochten van dit jaar. Het gaat deze keer niet over de Pieten, maar over de manier waarop de intochten in tijden van corona gevierd moeten worden. Shows in theaterEen van de ideeën is om de intochten online te vieren. Dat lijkt alleen wel veel van de charme van het feest weg te halen. Een ander idee is om shows in theaters te maken, waar kinderen in groepjes naartoe kunnen. Uiteraard is dit alles ook afhankelijk van de coronasituatie in november. Over de landelijke intocht van Sinterklaas is dan ook nog niets bekendgemaakt door de NTR. Bekijk de video van het AD over de Sinterklaasintochten van dit jaar hieronder. Bekijk ook André Hazes neemt afscheid van Zwarte Piet: "Dit jaar geen Zwarte Pieten bij ons" Bekijk deze video » Video: Voormalig hoofdpiet Erik van Muiswinkel spreekt zich fel uit tegen zwarte piet Bekijk deze video »
Nieuws :
Sinterklaasintochten mogelijk online of in theaters gevierd (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaasintochten mogelijk online of in theaters gevierd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen