Zien: David de Gea ziet dubbelganger op Sky Sports en gaat viraal

Zien: David de Gea ziet dubbelganger op Sky Sports en gaat viraal

Bij de naam Stuart Kettlewell zal bij niet veel mensen een belletje gaan rinkelen. De Schot is trainer van Ross County en maakte als voetballer ook geen onuitwisbare indruk. Toch is de trainer binnen mum van tijd bekend geworden bij het grote publiek. Kettlewell blijkt namelijk een dubbelganger te zijn van Manchester United-keeper David de Gea.

Bekijk de tweet van De Gea over zijn dubbelganger hieronder. Daaronder zie je de reacie van Stuart Kettlewell in de video van Sky Sports.

Zien: <em>David de Gea</em> ziet dubbelganger op <em>Sky Sports</em> en gaat viraal Bij de naam Stuart Kettlewell zal bij niet veel mensen een belletje gaan rinkelen. De Schot is trainer van Ross County en maakte als voetballer ook geen onuitwisbare indruk. Toch is de trainer binnen mum van tijd bekend geworden bij het grote publiek. Kettlewell blijkt namelijk een dubbelganger te zijn van Manchester United-keeper David de Gea. Bekijk de tweet van De Gea over zijn dubbelganger hieronder. Daaronder zie je de reacie van Stuart Kettlewell in de video van Sky Sports. Bekijk ook Mattie & Marieke zoeken dubbelganger Ròbert van Beckhoven Bekijk deze video » Lookalike prinses Amalia gaat viral: bekijk de gelijkenis Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: David de Gea ziet dubbelganger op Sky Sports en gaat viraal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: David de Gea ziet dubbelganger op Sky Sports en gaat viraal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen