Zwemkampioene Katie Ledecky trekt baantje met glas melk op haar hoofd (video)

Zwemkampioene Katie Ledecky trekt baantje met glas melk op haar hoofd (video)

Katie Ledecky is Olympisch zwemkampioene en weet zich dus razendsnel door het water te bewegen. Maar in deze video laat Ledecky zien dat ze ook ongelooflijk veel beheersing over haar lijf heeft in het water. De Amerikaanse trekt namelijk een baantje met een glas melk op haar hoofd, zonder ook maar een druppel te morsen.

Bekijk de beelden van Katie Ledecky hieronder in de video van NOS Sport.

Zwemkampioene <em>Katie Ledecky</em> trekt baantje met glas melk op haar hoofd (video) Katie Ledecky is Olympisch zwemkampioene en weet zich dus razendsnel door het water te bewegen. Maar in deze video laat Ledecky zien dat ze ook ongelooflijk veel beheersing over haar lijf heeft in het water. De Amerikaanse trekt namelijk een baantje met een glas melk op haar hoofd, zonder ook maar een druppel te morsen. Bekijk de beelden van Katie Ledecky hieronder in de video van NOS Sport. Bekijk ook André Hazes Jr. krijgt zwemles, bekijk de beelden Bekijk deze video » Corona zwemregels in zwembaden, bekijk de video Bekijk deze video »
Sport :
Zwemkampioene Katie Ledecky trekt baantje met glas melk op haar hoofd (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwemkampioene Katie Ledecky trekt baantje met glas melk op haar hoofd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen