Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video)

Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video)

Ook in Rotterdam worden feesten georganiseerd, ondanks de coronamaatregelen die nog steeds gelden. Een van de organisatoren van een feest op de Maasvlakte wil hierover graag het gesprek aangaan met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, maar die peinst daar niet over. Hij vindt deze feesten waardeloos en onverantwoord en er komt dus ook geen gesprek: "Ik ga slecht gedrag niet belonen."

Bekijk het interview met Ahmed Aboutaleb over de illegale feesten in Rotterdam hieronder in de video van het AD.

<em>Ahmed Aboutaleb</em> hekelt illegale feesten: &quot;Waardeloos en onverantwoord&quot; (video) Ook in Rotterdam worden feesten georganiseerd, ondanks de coronamaatregelen die nog steeds gelden. Een van de organisatoren van een feest op de Maasvlakte wil hierover graag het gesprek aangaan met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, maar die peinst daar niet over. Hij vindt deze feesten waardeloos en onverantwoord en er komt dus ook geen gesprek: "Ik ga slecht gedrag niet belonen." Bekijk het interview met Ahmed Aboutaleb over de illegale feesten in Rotterdam hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Ahmed Aboutaleb strenger dan Femke Halsema over Black Lives Matters-protesten (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Burgemeester Ahmed Aboutaleb vertelt over mondkapjesplicht in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen