Paleis voor een Prikkie: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video)

Paleis voor een Prikkie: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video)

De mannen van Paleis voor een Prikkie hebben een krap budget om een huis volledig op te knappen en dus is het zaak om zoveel mogelijk af te dingen. Frank is een meester in onderhandelen en krijgt de mooiste spullen vaak voor een schappelijke prijs. Maar niet iedereen werkt zo makkelijk mee.

Bekijk het fragment uit Paleis voor een Prikkie hieronder.

Paleis Voor Een Prikkie is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paleis voor een Prikkie</em>: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video) De mannen van Paleis voor een Prikkie hebben een krap budget om een huis volledig op te knappen en dus is het zaak om zoveel mogelijk af te dingen. Frank is een meester in onderhandelen en krijgt de mooiste spullen vaak voor een schappelijke prijs. Maar niet iedereen werkt zo makkelijk mee. Bekijk het fragment uit Paleis voor een Prikkie hieronder. Paleis Voor Een Prikkie is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paleis voor een Prikkie: Frank en Rogier niet blij met klusjesmannen (video) Bekijk deze video » Jan des Bouvrie vindt woonprogramma verschrikkelijk: "Schieten we niks mee op" (video) Bekijk deze video »
TV :
Paleis voor een Prikkie: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paleis voor een Prikkie: onderhandelingen van Frank gaan uiterst stroef (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen