Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt

Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Op verschillende plekken in Amsterdam en Rotterdam wordt het dragen van een mondkapje verplicht. Het gaat om gebieden waar het krap en druk is en waar andere coronamaatregelen onvoldoende uitwerking hebben gehad.

''Willen ze ons pesten?''
In Amsterdam moet je binnenkort verplicht een mondkap dragen in het Wallengebied, de bekende winkelstraat Kalverstraat, de Nieuwendijk, de Albert Cuypstraat en op de markten op Plein '40-'45. De Telegraaf sprak met verschillende marktkoopmannen en -vrouwen.

Bekijk het item op de Albert Cuyp in Amsterdam in de video hieronder.

Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Op verschillende plekken in Amsterdam en Rotterdam wordt het dragen van een mondkapje verplicht. Het gaat om gebieden waar het krap en druk is en waar andere coronamaatregelen onvoldoende uitwerking hebben gehad. ''Willen ze ons pesten?''In Amsterdam moet je binnenkort verplicht een mondkap dragen in het Wallengebied, de bekende winkelstraat Kalverstraat, de Nieuwendijk, de Albert Cuypstraat en op de markten op Plein '40-'45. De Telegraaf sprak met verschillende marktkoopmannen en -vrouwen. Bekijk het item op de Albert Cuyp in Amsterdam in de video hieronder. Marktkoopmannen in Amsterdam balen: "Bij 1,5 meter afstand kan het prima!" Bekijk deze video » Donald Trump ziet het licht en pleit voor gebruik mondkapjes (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert CuypmarktCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier