Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!''

Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Het is niet altijd even makkelijk om iemands naam te onthouden. Deze deelnemer van Lang leve de liefde heeft er ook veel last van: "Gea..."

Lang leve de liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em> gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Het is niet altijd even makkelijk om iemands naam te onthouden. Deze deelnemer van Lang leve de liefde heeft er ook veel last van: "Gea..." Lang leve de liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Lang Leve de Liefde komt terug met extra lange afleveringen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!''

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lang leve de liefde
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen