Down the Road: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner?

Down the Road: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner?

Voor de kandidaten van Down the Road was een Zuid-Afrikaanse diner dan ook een bijzondere ervaring. Dat geldt al helemaal voor Charlotte, die vooral de cava wel erg lekker vond. Terug in de auto krijgt ze er helemaal de slappe lach van. Maar is ze nu echt een beetje dronken, of neemt ze de boel in de maling?

Bekijk het fragment uit Down the Road hieronder.

Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Down the Road</em>: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner? Voor de kandidaten van Down the Road was een Zuid-Afrikaanse diner dan ook een bijzondere ervaring. Dat geldt al helemaal voor Charlotte, die vooral de cava wel erg lekker vond. Terug in de auto krijgt ze er helemaal de slappe lach van. Maar is ze nu echt een beetje dronken, of neemt ze de boel in de maling? Bekijk het fragment uit Down the Road hieronder. Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Down the Road: echte mannen hebben een bierbuikje (video) Bekijk deze video » Down the Road: Maarten ploetert door de modder: "Modderkak!" Bekijk deze video »
TV :
Down the Road: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Down the Road
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Down the Road: is Charlotte dronken na Zuid-Afrikaans diner? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen