Kijktip: deel 3 van 'De Windsors', vanavond op NPO 2

Kijktip: deel 3 van 'De Windsors', vanavond op NPO 2

Hieronder zie je een promo van de uitzending van dinsdag 4 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Windsors terugkijken.

De derde aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over het begin van het koningschap van de huidige koningin Elizabeth II.

Bekijk de promo in de video hieronder.

Aflevering 3 van De Windsors is op dinsdag 4 augustus om 22.05 te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Windsors terugkijken op Gids.tv.

Kijktip: deel 3 van 'De Windsors', vanavond op NPO 2 Hieronder zie je een promo van de uitzending van dinsdag 4 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Windsors terugkijken. De derde aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over het begin van het koningschap van de huidige koningin Elizabeth II. Bekijk de promo in de video hieronder. Aflevering 3 van De Windsors is op dinsdag 4 augustus om 22.05 te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Windsors terugkijken op Gids.tv. Dinsdag in De Windsors: graaf van Windsor ontmoet Adolf Hitler (video) Bekijk deze video » Complete serie De Windsors te zien op NPO Plus (video) Bekijk deze video »Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: deel 3 van 'De Windsors', vanavond op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier