Zien: Alain Clark in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Zien: Alain Clark in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Alain Clark. Je kunt de hele uitzending hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. De herhaling van de aflevering met Alain Clark was afgelopen zaterdagavond 1 augustus op televisie.

Luister hier naar zijn grote hit Blow me away.

De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Alain Clark in duet met Jeroen van der Boom in <em>De beste liedjes van...</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Alain Clark. Je kunt de hele uitzending hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. De herhaling van de aflevering met Alain Clark was afgelopen zaterdagavond 1 augustus op televisie. Luister hier naar zijn grote hit Blow me away. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom Wat is Dan Liefde van André Hazes Bekijk deze video » De beste liedjes van..: Glennis Grace zingt 'One Moment In Time' van Whitney Houston Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Alain Clark in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Alain Clark in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier