Alles over het nieuwe seizoen van Hello Goodbye (video)

Alles over het nieuwe seizoen van Hello Goodbye (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Een nieuw seizoen van het ontroerende programma Hello Goodbye is begonnen! Opnieuw staat Joris Linssen op luchthaven Schiphol om mensen op te vangen voor een openhartig gesprek.

"100% coronavrij!''
De opnames van het nieuwe seizoen van Hello Goodbye werden vlak voor het uitbreken van de coronacrisis gemaakt. In die periode was het ouderwets druk op Schiphol, waar het een komen en gaan is van reizigers uit allerlei landen.

Bekijk het hele gesprek van Joris bij Op1 in de video hieronder.

Hello Goodbye gemist? Je kunt alle afleveringen van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Alles over het nieuwe seizoen van <em>Hello Goodbye</em> (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Een nieuw seizoen van het ontroerende programma Hello Goodbye is begonnen! Opnieuw staat Joris Linssen op luchthaven Schiphol om mensen op te vangen voor een openhartig gesprek. "100% coronavrij!''De opnames van het nieuwe seizoen van Hello Goodbye werden vlak voor het uitbreken van de coronacrisis gemaakt. In die periode was het ouderwets druk op Schiphol, waar het een komen en gaan is van reizigers uit allerlei landen. Bekijk het hele gesprek van Joris bij Op1 in de video hieronder. Hello Goodbye gemist? Je kunt alle afleveringen van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Zien: Joris Linssen vertelt over nieuw seizoen Hello Goodbye Bekijk deze video » Hello Goodbye: Jongen wordt verliefd op verpleegster Bekijk deze video »
Entertainment :
Alles over het nieuwe seizoen van Hello Goodbye (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alles over het nieuwe seizoen van Hello Goodbye (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier