Opsporing Verzocht gemist? Inbreeksters in Wageningen

Opsporing Verzocht gemist? Inbreeksters in Wageningen

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De twee vrouwen zijn zondag 1 maart een woning aan de Crocusstraat binnengegaan via een geforceerde deur. Tip kunnen doorgegeven worden op 0800-6070 of online op de site van de politie. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Inbreeksters in Wageningen Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De twee vrouwen zijn zondag 1 maart een woning aan de Crocusstraat binnengegaan via een geforceerde deur. Tip kunnen doorgegeven worden op 0800-6070 of online op de site van de politie. Bekijk het hele item in de video hieronder. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht: dief pint 14.000 euro van 81-jarig slachtoffer Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: medewerker beschermt zichzelf met hete frituurmand Bekijk deze video »
Entertainment :
Opsporing Verzocht gemist? Inbreeksters in WageningenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Inbreeksters in Wageningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier