Zien: Jandino Asporaat deelt emotioneel lied in Waar is de Mol?

Zien: Jandino Asporaat deelt emotioneel lied in Waar is de Mol?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van dinsdagavond 4 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Waar is de Mol? terugkijken.

In de laatste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Jandino Asporaat en diens beste vriend op een emotionele reis naar Zuid-Afrika. Jandino vertelt openhartig over zijn moeilijke jeugd: "Er was niemand om mij te beschermen."

Vader
Jandino werd geboren op Curaçao, maar het gezin Asporaat vertrok begin jaren negentig naar Rotterdam. Al snel verliet zijn vader het gezien, waarna Jandino's moeder het alleen moest zien te rooien. Als Jandino foto's van zijn jeugd ziet, komen de tranen: "Er was niemand om dat jongetje te beschermen, terwijl ik weet dat mijn moeder er alles aan deed om mij te beschermen."

Bekijk het nummer wat Jandino voor zijn vader wil zingen in de video hieronder.

Waar is de Mol? met Jandino Asporaat is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

Zien: Jandino Asporaat deelt emotioneel lied in <em>Waar is de Mol?</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van dinsdagavond 4 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Waar is de Mol? terugkijken. In de laatste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Jandino Asporaat en diens beste vriend op een emotionele reis naar Zuid-Afrika. Jandino vertelt openhartig over zijn moeilijke jeugd: "Er was niemand om mij te beschermen." VaderJandino werd geboren op Curaçao, maar het gezin Asporaat vertrok begin jaren negentig naar Rotterdam. Al snel verliet zijn vader het gezien, waarna Jandino's moeder het alleen moest zien te rooien. Als Jandino foto's van zijn jeugd ziet, komen de tranen: "Er was niemand om dat jongetje te beschermen, terwijl ik weet dat mijn moeder er alles aan deed om mij te beschermen." Bekijk het nummer wat Jandino voor zijn vader wil zingen in de video hieronder. Waar is de Mol? met Jandino Asporaat is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Jandino Asporaat stampt stad uit de grond op Curaçao: "Betere wereld creeëren" (video) Bekijk deze video » Video: kinderen van Jandino Asporaat dolblij: ''De cavia’s zijn zwanger!'' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jandino Asporaat deelt emotioneel lied in Waar is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier