NOS op 3: Moeten we in Nederland rekening houden met lokale lockdowns?

NOS op 3: Moeten we in Nederland rekening houden met lokale lockdowns?

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op meerdere plekken in Europa zijn er 'lokale lockdowns' ingegaan. Ook in Engeland was dit het geval. Terwijl inwoners van Engeland massaal naar de kroeg gingen, zaten de inwoners van Leicester nog in lockdown. NOS op 3 vroeg zich af of we in Nederland ook rekening moeten houden met zulke regionale lockdowns.

Bekijk de hele video van NOS op 3 hieronder.

<em>NOS op 3:</em> Moeten we in Nederland rekening houden met <em>lokale lockdowns</em>? Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op meerdere plekken in Europa zijn er 'lokale lockdowns' ingegaan. Ook in Engeland was dit het geval. Terwijl inwoners van Engeland massaal naar de kroeg gingen, zaten de inwoners van Leicester nog in lockdown. NOS op 3 vroeg zich af of we in Nederland ook rekening moeten houden met zulke regionale lockdowns. Bekijk de hele video van NOS op 3 hieronder. Video: NOS op 3 legt uit waarom veel boeren protesteren Bekijk deze video » Zien: NOS op 3 vertelt alles over de illegale coronafeestjes in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS op 3: Moeten we in Nederland rekening houden met lokale lockdowns?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS op 3: Moeten we in Nederland rekening houden met lokale lockdowns? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen