Zien: Ik weet er alles van! maakt VIP-versie met BN'ers

Zien: Ik weet er alles van! maakt VIP-versie met BN'ers

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In Ik weet er alles van staan zes kandidaten centraal, die allemaal specialistische kennis hebben over een bepaald onderwerp. Al twee zomers lang is Ruben Nicolai's quiz een echte kijkcijferhit, daarom wordt er nu zelfs een speciale VIP-versie gemaakt!

Bekijk alle deelnemers in de video van RTL Boulevard hieronder.

Ik Weet Er Alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ik weet er alles van!</em> maakt VIP-versie met BN'ers Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In Ik weet er alles van staan zes kandidaten centraal, die allemaal specialistische kennis hebben over een bepaald onderwerp. Al twee zomers lang is Ruben Nicolai's quiz een echte kijkcijferhit, daarom wordt er nu zelfs een speciale VIP-versie gemaakt! Bekijk alle deelnemers in de video van RTL Boulevard hieronder. Ik Weet Er Alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv. Ik Weet Er Alles Van: Muppet swipet op Tinder Bekijk deze video » Ik Weet Er Alles Van: Ruben Nicolai maakt collega's achter de camera belachelijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Ik weet er alles van! maakt VIP-versie met BN'ers

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik weet er alles van! VIPS
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ik weet er alles van! maakt VIP-versie met BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen