Vanavond in Op1: Ab Osterhaus, Barbara Barend, Jeffrey Hoogland en meer

Vanavond in Op1: Ab Osterhaus, Barbara Barend, Jeffrey Hoogland en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Ab Osterhaus, Barbara Barend, Jeffrey Hoogland <em>en meer</em> DE GASTEN IN Op1 - DINSDAG 4 AUGUSTUS Het aantal coronabesmettingen is bijna verdubbeld ten opzichte van afgelopen week. Het kabinet lijkt zich nu ook zorgen te maken: minister De Jonge en premier Rutte geven donderdag een persconferentie. Politiek verslaggever bij EenVandaag Marloes Lemsom en viroloog Ab Osterhaus praten er vanavond over bij Op1. Begin dit jaar pakten de Nederlandse baanwielrenners voor het derde jaar op rij WK-goud op de teamsprint.Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen verpulverden ook nog eens het wereldrecord dat sinds 2013 in handen was van Duitsland. Vandaag zou de race zijn waar dit team zo lang voor trainde: de Olympische teamsprint in Tokio. Maar zoals we inmiddels weten: corona gooide roet in het eten. Bij Op1 zijn ze te gast. Directeur van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen, dook voor ons in zijn archief voor een terugblik op de zomerse komkommertijd door de jaren heen. En iedere zomer is het weer zover; in een periode met weinig nieuws, komt het komkommernieuws vanzelf. Bij Op1 is hij vanavond te gast. Hoe ver mag je als trainer en coach gaan om het optimale uit jonge sporttalenten te halen? Waar liggen de grenzen? Tenniscoach Raemon Sluiter, Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn, voormalig wielrenster Roxane Knetemann en sportjournalist Barbara Barend zijn vanavond bij Op1 te gast om dit lastige dilemma bespreekbaar te maken. PresentatieOp1 wordt op dinsdag 4 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Kefah Allush. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Epke Zonderland geschrokken van verhalen uit de turnwereld Bekijk deze video » Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Ab Osterhaus, Barbara Barend, Jeffrey Hoogland en meer

DE GASTEN IN Op1 - DINSDAG 4 AUGUSTUS

  • Het aantal coronabesmettingen is bijna verdubbeld ten opzichte van afgelopen week. Het kabinet lijkt zich nu ook zorgen te maken: minister De Jonge en premier Rutte geven donderdag een persconferentie. Politiek verslaggever bij EenVandaag Marloes Lemsom en viroloog Ab Osterhaus praten er vanavond over bij Op1.

  • Begin dit jaar pakten de Nederlandse baanwielrenners voor het derde jaar op rij WK-goud op de teamsprint.Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen verpulverden ook nog eens het wereldrecord dat sinds 2013 in handen was van Duitsland. Vandaag zou de race zijn waar dit team zo lang voor trainde: de Olympische teamsprint in Tokio. Maar zoals we inmiddels weten: corona gooide roet in het eten. Bij Op1 zijn ze te gast.

  • Directeur van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen, dook voor ons in zijn archief voor een terugblik op de zomerse komkommertijd door de jaren heen. En iedere zomer is het weer zover; in een periode met weinig nieuws, komt het komkommernieuws vanzelf. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

  • Hoe ver mag je als trainer en coach gaan om het optimale uit jonge sporttalenten te halen? Waar liggen de grenzen? Tenniscoach Raemon Sluiter, Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn, voormalig wielrenster Roxane Knetemann en sportjournalist Barbara Barend zijn vanavond bij Op1 te gast om dit lastige dilemma bespreekbaar te maken.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 4 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Kefah Allush.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Ab Osterhaus, Barbara Barend, Jeffrey Hoogland en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier