Video: Juan Carlos vlucht Spanje uit na corruptieschandaal

Video: Juan Carlos vlucht Spanje uit na corruptieschandaal

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Heel Spanje is op dit moment in rep en roer, want oud-koning Juan Carlos is in ballingschap. Reden van zijn vertrek was de gigantische hoeveelheid schandalen die zich jaar in, jaar uit, aan het opstapelen waren, meldt RTL Boulevard.

Bekijk het hele item over Carlos in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Juan Carlos</em> vlucht Spanje uit na corruptieschandaal Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Heel Spanje is op dit moment in rep en roer, want oud-koning Juan Carlos is in ballingschap. Reden van zijn vertrek was de gigantische hoeveelheid schandalen die zich jaar in, jaar uit, aan het opstapelen waren, meldt RTL Boulevard. Bekijk het hele item over Carlos in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: waarom mag je wel naar Spanje maar niet meer naar Kroatië? Bekijk deze video » Zien: Marc Márquez mag met gebroken arm racen in MotoGP van Andalusië Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Juan Carlos vlucht Spanje uit na corruptieschandaalJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Juan Carlos vlucht Spanje uit na corruptieschandaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier