Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel

Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Isa Hoes was behoorlijk in paniek toen tijdens de opnames van de jeugdfilm Engel het coronavirus uitbrak. Met nog maar vijf draaidagen te gaan, was er behoorlijk veel stress. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en gaat de film deze week in première!

Bekijk het interview van het Algemeen Dagblad met Isa Hoes in de video hieronder.

Video: <em>Isa Hoes</em> blij met verfilming van haar boek <em>Engel</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Isa Hoes was behoorlijk in paniek toen tijdens de opnames van de jeugdfilm Engel het coronavirus uitbrak. Met nog maar vijf draaidagen te gaan, was er behoorlijk veel stress. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en gaat de film deze week in première! Bekijk het interview van het Algemeen Dagblad met Isa Hoes in de video hieronder. Isa Hoes: "Ik kijk samen met mijn 14-jarige dochter naar Sex Education" Bekijk deze video » Isa Hoes over nieuwe versie van Toen Ik Je Zag: ''Antonie zou het geweldig vinden!'' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen