Zien: man wacht op ex in Hello Goodbye: ''Zij is de liefde van mijn leven''

Zien: man wacht op ex in Hello Goodbye: ''Zij is de liefde van mijn leven''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye. Je kunt hier ook de hele uitzending van 4 augustus terugkijken.

Zien: man wacht op ex in <em>Hello Goodbye</em>: ''Zij is de liefde van mijn leven'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye. Je kunt hier ook de hele uitzending van 4 augustus terugkijken. Joris Linssen interviewt een jongen die wacht op zijn ex-vriendin. Zij weet alleen nog niet dat hij er is. ''Zij is mijn grootste bron van geluk!'', aldus de geëmotioneerde man. Bekijk het hele item in de video hierboven. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Hello Goodbye gemist? Man vertelt over traumatisch ongeluk in Canada Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: man wacht op ex in Hello Goodbye: ''Zij is de liefde van mijn leven''

Joris Linssen interviewt een jongen die wacht op zijn ex-vriendin. Zij weet alleen nog niet dat hij er is. ''Zij is mijn grootste bron van geluk!'', aldus de geëmotioneerde man. Bekijk het hele item in de video hierboven.

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: man wacht op ex in Hello Goodbye: ''Zij is de liefde van mijn leven'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen