Depeche Mode: SPiRiTS In The Forest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Depeche Mode: SPiRiTS In The Forest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Depeche Mode: SPiRiTS In The Forest gemist? Bekijk hier de hele uitzending SPiRiTS In The Forest is een documentaire over de Britse elektropopband Depeche Mode en de fans van de band. Anton Corbijn legde de energie en het spektakel van de band tijdens de Global Spirit Tour (2017/2018) vast. VerwevenIn 'Depeche Mode: SPIRITS in the Forest' laat Corbijn zien hoe de muziek en de optredens van de band verweven zijn met de levens van hun fans. FansAan de hand van de ontroerende verhalen van zes bijzondere Depeche Mode-fans toont de film waarom de band in de loop der tijd alleen maar populairder en relevanter is geworden. GemeenschapszinDaarnaast geeft hij een uniek beeld van hoe muziek gemeenschapszin kan bevorderen, mensen kan helpen om tegenslagen te overwinnen en banden kan smeden zonder dat taal, locatie, geslacht of leeftijd ertoe doen. Kijktips: Dit zijn de mooiste muziekdocu's op Netflix Bekijk deze video » De beste liedjes van..: Glennis Grace zingt 'One Moment In Time' van Whitney Houston Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

SPiRiTS In The Forest is een documentaire over de Britse elektropopband Depeche Mode en de fans van de band. Anton Corbijn legde de energie en het spektakel van de band tijdens de Global Spirit Tour (2017/2018) vast.

Verweven
In 'Depeche Mode: SPIRITS in the Forest' laat Corbijn zien hoe de muziek en de optredens van de band verweven zijn met de levens van hun fans.

Fans
Aan de hand van de ontroerende verhalen van zes bijzondere Depeche Mode-fans toont de film waarom de band in de loop der tijd alleen maar populairder en relevanter is geworden.

Gemeenschapszin
Daarnaast geeft hij een uniek beeld van hoe muziek gemeenschapszin kan bevorderen, mensen kan helpen om tegenslagen te overwinnen en banden kan smeden zonder dat taal, locatie, geslacht of leeftijd ertoe doen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Depeche Mode: SPiRiTS In The Forest gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV