Video: Serie H3L vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland

Video: Serie H3L vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland

Bekijk hier wat er in augustus 2020 nieuw op Videoland te zien is.

Er zit een derde seizoen van de serie H3L aan te komen, en fans kunnen hun hart ophalen. Nieuwe afleveringen van de jongerenserie worden binnenkort namelijk maar liefst vijf keer per week uitgezonden op Videoland. H3L draait om de ingewikkelde Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas, die nieuw in de klas H3L terechtkomen.

Het nieuwe seizoen van H3L is vanaf 31 augustus elke werkdag te zien bij Videoland. Bekijk hieronder de aankondiging van deze gloednieuwe reeks.

Video: Serie <em>H3L</em> vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland Bekijk hier wat er in augustus 2020 nieuw op Videoland te zien is. Er zit een derde seizoen van de serie H3L aan te komen, en fans kunnen hun hart ophalen. Nieuwe afleveringen van de jongerenserie worden binnenkort namelijk maar liefst vijf keer per week uitgezonden op Videoland. H3L draait om de ingewikkelde Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas, die nieuw in de klas H3L terechtkomen. Het nieuwe seizoen van H3L is vanaf 31 augustus elke werkdag te zien bij Videoland. Bekijk hieronder de aankondiging van deze gloednieuwe reeks. Video: ook Monic Hendrickx en Huub Stapel in Undercover-film Ferry Bekijk deze video » Vijfde seizoen Lucifer 21 augustus op Netflix, bekijk overzicht seizoen 4 (video) Bekijk deze video »
Serie :
Video: Serie H3L vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Serie H3L vanaf 31 augustus vijf keer per week te zien bij Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen