Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage

Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Een explosie heeft dinsdag gigantisch veel schade aangericht in Beiroet, de hoofdstad van Libanon. In de ochtendshow van de BBC is te zien hoe erg de stad is beschadigd.

Schokkende beelden van ontploffing
Dinsdagavond gingen schokkende beelden de wereld over met een enorme explosie die in het havengebied van Beiroet plaatsvond. Er wordt nu gesproken van minstens 100 doden, en er zijn duizenden mensen hierbij gewond geraakt. Volgens de Libanese overheid heeft ammoniumnitraat de enorme explosie veroorzaakt. De ziekenhuizen zitten overvol en hulpverleners maken overuren.

In de ochtendshow van de BBC worden beelden getoond van Libanon na de explosie die een deel van de stad verwoestte, deze zie je hieronder.

<em>Explosie Beiroet</em> (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Een explosie heeft dinsdag gigantisch veel schade aangericht in Beiroet, de hoofdstad van Libanon. In de ochtendshow van de BBC is te zien hoe erg de stad is beschadigd. Schokkende beelden van ontploffingDinsdagavond gingen schokkende beelden de wereld over met een enorme explosie die in het havengebied van Beiroet plaatsvond. Er wordt nu gesproken van minstens 100 doden, en er zijn duizenden mensen hierbij gewond geraakt. Volgens de Libanese overheid heeft ammoniumnitraat de enorme explosie veroorzaakt. De ziekenhuizen zitten overvol en hulpverleners maken overuren. In de ochtendshow van de BBC worden beelden getoond van Libanon na de explosie die een deel van de stad verwoestte, deze zie je hieronder. Bekijk beelden: enorme explosie Beiroet (Libanon) Bekijk deze video » Bekijk Beiroet-explosie in slowmotion Bekijk deze video »
Buitenland :
Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen