Haven Beiroet verwoest na enorme ontploffing: bekijk schokkende beelden

Haven Beiroet verwoest na enorme ontploffing: bekijk schokkende beelden

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

De haven van de Libanese hoofdstad Beiroet ligt helemaal in puin door een heftige explosie. Inmiddels is bekend dat hierbij minstens 100 doden zijn gevallen, ook zijn er duizenden mensen gewond geraakt.

Enorm veel schade door explosie
De gigantische explosie zou zijn veroorzaakt door ammoniumnitraat, dat op een onveilige manier was opgeslagen. Op schokkende beelden is te zien hoe hierdoor een gigantische ontploffing is veroorzaakt. De haven van Beiroet is hierbij volledig geruïneerd. Woensdag is voor dit drama een dag van nationale rouw afgekondigd in Libanon.

Bekijk beelden van de verwoeste haven in Beiroet van na de explosie in de video van het AD hieronder.

Haven Beiroet verwoest na <em>enorme ontploffing</em>: bekijk schokkende beelden Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). De haven van de Libanese hoofdstad Beiroet ligt helemaal in puin door een heftige explosie. Inmiddels is bekend dat hierbij minstens 100 doden zijn gevallen, ook zijn er duizenden mensen gewond geraakt. Enorm veel schade door explosieDe gigantische explosie zou zijn veroorzaakt door ammoniumnitraat, dat op een onveilige manier was opgeslagen. Op schokkende beelden is te zien hoe hierdoor een gigantische ontploffing is veroorzaakt. De haven van Beiroet is hierbij volledig geruïneerd. Woensdag is voor dit drama een dag van nationale rouw afgekondigd in Libanon. Bekijk beelden van de verwoeste haven in Beiroet van na de explosie in de video van het AD hieronder. ZIEN: Gigantische ontploffing in Beirut Bekijk deze video » Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk deze video »
Buitenland :
Haven Beiroet verwoest na enorme ontploffing: bekijk schokkende beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haven Beiroet verwoest na enorme ontploffing: bekijk schokkende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen