Brand in hondenkennel Baarn: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Brand in hondenkennel Baarn: bekijk beelden van Hart Van Nederland

In een hondenkennel in Baarn is een grote brand ontstaan. Twee mensen zijn naar binnen gegaan om de honden in het verblijf te redden, zij zijn hierbij gewond geraakt. De honden zijn slechts met de schrik vrijgekomen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, de brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen woningen.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de brand in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Brand in hondenkennel Baarn: bekijk beelden van <em>Hart Van Nederland</em> In een hondenkennel in Baarn is een grote brand ontstaan. Twee mensen zijn naar binnen gegaan om de honden in het verblijf te redden, zij zijn hierbij gewond geraakt. De honden zijn slechts met de schrik vrijgekomen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, de brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen woningen. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de brand in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video) Bekijk deze video » Zien: explosie in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter Bekijk deze video »
TV :
Brand in hondenkennel Baarn: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brand in hondenkennel Baarn: bekijk beelden van Hart Van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen