Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht

Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht

Bekijk hier schokkende beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Een explosie heeft in Beiroet voor immens veel schade gezorgd. Er zijn nu beelden vrijgegeven die vanuit de lucht zijn geschoten, die een goed beeld geven van hoe de Libanese hoofdstad eraan toe is.

Veel doden en gewonden door ontploffing
Dinsdag vond er een gigantische ontploffing plaats in Beiroet. Deze werd waarschijnlijk veroorzaakt door ammoniumnitraat, wat op een onveilige manier in een opslag lag. Inmiddels heeft het Rode Kruis laten weten dat er minstens 100 doden zijn gevallen door deze explosie, ook zijn er duizenden mensen gewond geraakt.

Bekijk beelden vanuit de lucht van het geruïneerde Beiroet na de explosie in de video van Sky News hieronder.

<em>Beiroet verwoest</em> na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht Bekijk hier schokkende beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Een explosie heeft in Beiroet voor immens veel schade gezorgd. Er zijn nu beelden vrijgegeven die vanuit de lucht zijn geschoten, die een goed beeld geven van hoe de Libanese hoofdstad eraan toe is. Veel doden en gewonden door ontploffingDinsdag vond er een gigantische ontploffing plaats in Beiroet. Deze werd waarschijnlijk veroorzaakt door ammoniumnitraat, wat op een onveilige manier in een opslag lag. Inmiddels heeft het Rode Kruis laten weten dat er minstens 100 doden zijn gevallen door deze explosie, ook zijn er duizenden mensen gewond geraakt. Bekijk beelden vanuit de lucht van het geruïneerde Beiroet na de explosie in de video van Sky News hieronder. Bekijk Beiroet-explosie in slowmotion Bekijk deze video » Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen'' Bekijk deze video »
Buitenland :
Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen