Film Zomerhitte met Sophie Hilbrand woensdag bij RTL 8: bekijk de trailer

Film Zomerhitte met Sophie Hilbrand woensdag bij RTL 8: bekijk de trailer

Vanavond wordt de film Zomerhitte uitgezonden bij RTL 8. Deze film uit 2008 is gebaseerd op een boek van Jan Wolkers. Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra, die in het echt ook een setje vormen, spelen de hoofdrollen. De regie was in handen van Monique van de Ven, en het verhaal draait om fotograaf Bob Griffioen die verliefd wordt op Kathleen. Maar zij heeft nogal duistere figuren om zich heen, waardoor Bob in de problemen komt en zint op wraak.

De film Zomerhitte wordt woensdag 5 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij RTL8. Bekijk de trailer van Zomerhitte hieronder.

Film <em>Zomerhitte</em> met Sophie Hilbrand woensdag bij RTL 8: bekijk de trailer Vanavond wordt de film Zomerhitte uitgezonden bij RTL 8. Deze film uit 2008 is gebaseerd op een boek van Jan Wolkers. Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra, die in het echt ook een setje vormen, spelen de hoofdrollen. De regie was in handen van Monique van de Ven, en het verhaal draait om fotograaf Bob Griffioen die verliefd wordt op Kathleen. Maar zij heeft nogal duistere figuren om zich heen, waardoor Bob in de problemen komt en zint op wraak. De film Zomerhitte wordt woensdag 5 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij RTL8. Bekijk de trailer van Zomerhitte hieronder. Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video) Bekijk deze video » Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel Bekijk deze video »
Trailer :
Film Zomerhitte met Sophie Hilbrand woensdag bij RTL 8: bekijk de trailer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Film Zomerhitte met Sophie Hilbrand woensdag bij RTL 8: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen