Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden

Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden

Bekijk hier schokkende beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Dinsdagavond werd Beiroet opgeschrikt door een gigantische explosie. Er vielen minstens 100 doden, er vielen duizenden gewonden en er worden nog veel mensen vermist. De ziekenhuizen zitten overvol en vanuit verschillende landen wordt hulp gestuurd om de gewonden op te vangen en te zoeken naar mensen die nog vermist worden en vermoedelijk onder het puin liggen. Ook inwoners van de Libanese hoofdstad zoeken naarstig naar hun geliefden.

Bekijk beelden van deze zoektocht en de reactie van de Libanese premier Hassan Diab in de video van NU.nl hieronder.

Inwoners Beiroet zoeken vermisten na <em>explosie</em>: bekijk de heftige beelden Bekijk hier schokkende beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Dinsdagavond werd Beiroet opgeschrikt door een gigantische explosie. Er vielen minstens 100 doden, er vielen duizenden gewonden en er worden nog veel mensen vermist. De ziekenhuizen zitten overvol en vanuit verschillende landen wordt hulp gestuurd om de gewonden op te vangen en te zoeken naar mensen die nog vermist worden en vermoedelijk onder het puin liggen. Ook inwoners van de Libanese hoofdstad zoeken naarstig naar hun geliefden. Bekijk beelden van deze zoektocht en de reactie van de Libanese premier Hassan Diab in de video van NU.nl hieronder. Op1 gemist? ''Libanon is een klein land met veel problemen'' Bekijk deze video » Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk deze video »
Buitenland :
Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen