Lang Leve De Liefde: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’

Lang Leve De Liefde: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’

In Lang Leve De Liefde praten Jelle en Esmay alvast over de toekomst. Ze zijn pas net aan het daten, maar de twee bespreken alvast hun kinderwens. Esmay ziet een gezin wel zitten, al hangt het voor Jelle vooral van zijn partner af. “Eerst die vijf dagen even door”, grapt Esmay.

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’ In Lang Leve De Liefde praten Jelle en Esmay alvast over de toekomst. Ze zijn pas net aan het daten, maar de twee bespreken alvast hun kinderwens. Esmay ziet een gezin wel zitten, al hangt het voor Jelle vooral van zijn partner af. “Eerst die vijf dagen even door”, grapt Esmay. Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? ''Je weet mijn naam helemaal niet!'' Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lang leve de liefde
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Daters bespreken kinderwens: ‘Eerst die vijf dagen even door’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen