Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video)

Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video)

Bekijk hier beelden van de enorme ontploffing in Beiroet (Libanon).

Beiroet is dinsdag getroffen door een gigantische explosie, het lijkt te gaan om een ongeluk aangezien ammoniumnitraat niet veilig was opgeslagen. Maar Donald Trump ziet dit anders en denkt dat het gaat om een 'vreselijke aanval'. Bij deze ontploffing in de Libanese hoofdstad zijn minstens 100 doden gevallen en duizenden gewonden.

Trump sprak met ‘geweldige generaals’
De Amerikaanse president gaat ervan uit dat het een aanval is. “Dat lijkt erop, als je kijkt naar de explosie. Ik heb met een paar van onze geweldige generaals gesproken en zij hadden het gevoel dat dit een aanval was. Dit was, zo lijkt het, niet een ongeluk. Dit was, zo lijkt het, want zij weten het beter dan ik, een aanval. Iets van een bom.”

Bekijk het item van De Telegraaf over de explosie in Beiroet met de opvallende uitspraak van Donald Trump in de video hieronder.

Donald Trump ziet <em>explosie Beiroet</em> als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video) Bekijk hier beelden van de enorme ontploffing in Beiroet (Libanon). Beiroet is dinsdag getroffen door een gigantische explosie, het lijkt te gaan om een ongeluk aangezien ammoniumnitraat niet veilig was opgeslagen. Maar Donald Trump ziet dit anders en denkt dat het gaat om een 'vreselijke aanval'. Bij deze ontploffing in de Libanese hoofdstad zijn minstens 100 doden gevallen en duizenden gewonden. Trump sprak met ‘geweldige generaals’De Amerikaanse president gaat ervan uit dat het een aanval is. “Dat lijkt erop, als je kijkt naar de explosie. Ik heb met een paar van onze geweldige generaals gesproken en zij hadden het gevoel dat dit een aanval was. Dit was, zo lijkt het, niet een ongeluk. Dit was, zo lijkt het, want zij weten het beter dan ik, een aanval. Iets van een bom.” Bekijk het item van De Telegraaf over de explosie in Beiroet met de opvallende uitspraak van Donald Trump in de video hieronder. Bekijk Beiroet-explosie in slowmotion Bekijk deze video » Inwoners Beiroet zoeken vermisten na explosie: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump ziet explosie Beiroet als ‘vreselijke aanval’: ‘Iets van een bom’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV