Ontroerende film The Fault In Our Stars woensdag bij Net5: bekijk de trailer

Ontroerende film The Fault In Our Stars woensdag bij Net5: bekijk de trailer

Woensdag is bij Net5 de ontroerende film The Fault In Our Stars te zien. Dit is een romantische dramafilm, die is gebaseerd op het boek van John Green. Het verhaal draait om de twee kankerpatiënten Hazel en Gus, die stapelverliefd worden en nog alles uit het leven willen halen. Ze besluiten zelfs om samen op avontuur te gaan in Amsterdam.

The Fault In Our Stars is woensdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk hieronder alvast de trailer van The Fault In Our Stars.

Ontroerende film <em>The Fault In Our Stars</em> woensdag bij Net5: bekijk de trailer Woensdag is bij Net5 de ontroerende film The Fault In Our Stars te zien. Dit is een romantische dramafilm, die is gebaseerd op het boek van John Green. Het verhaal draait om de twee kankerpatiënten Hazel en Gus, die stapelverliefd worden en nog alles uit het leven willen halen. Ze besluiten zelfs om samen op avontuur te gaan in Amsterdam. The Fault In Our Stars is woensdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk hieronder alvast de trailer van The Fault In Our Stars. Vijfde seizoen Lucifer 21 augustus op Netflix, bekijk overzicht seizoen 4 (video) Bekijk deze video » Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen dinsdagavond te zien op RTL 8 (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Ontroerende film The Fault In Our Stars woensdag bij Net5: bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende film The Fault In Our Stars woensdag bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen