Weerbericht: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video)

Weerbericht: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video)

De komende dagen is het behoorlijk te merken dat het zomer is in Nederland. De temperaturen kunnen erg hoog oplopen, zelfs tot boven de 30 graden. Het is dan ook zeker mogelijk dat we de komende tijd met een hittegolf te maken krijgen. Vooral vrijdag en zaterdag wordt het heet, het kan zelfs 36 graden worden.

Bekijk het hele weerbericht voor de komende dagen van Weerplaza in de video hieronder.

<em>Weerbericht</em>: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video) De komende dagen is het behoorlijk te merken dat het zomer is in Nederland. De temperaturen kunnen erg hoog oplopen, zelfs tot boven de 30 graden. Het is dan ook zeker mogelijk dat we de komende tijd met een hittegolf te maken krijgen. Vooral vrijdag en zaterdag wordt het heet, het kan zelfs 36 graden worden. Bekijk het hele weerbericht voor de komende dagen van Weerplaza in de video hieronder. PowNed: Leidse studenten smelten weg in bloedhete kamers (video) Bekijk deze video » Zien: serieuze en langdurige hittegolf in Nederland Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: Zo warm wordt het de komende dagen tijdens hittegolf (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen