Zien: SpaceX Starship testraket maakt eerste ‘vlucht’ van 150 meter

Zien: SpaceX Starship testraket maakt eerste ‘vlucht’ van 150 meter

SpaceX is druk bezig met de Starship SN5-raket, en deze is nu voor het eerst ‘gelanceerd’. De raket, die uiteindelijk onder meer naar Mars moet gaan, is 150 meter de lucht in gevlogen.

Gaat Starship straks echt mensen vervoeren naar de ruimte?
In de video is te zien dat de raket succesvol wordt gelanceerd. Nadat Starship SN5 op ongeveer 150 meter hoogte zweeft, landt deze weer veilig op de grond. Het gaat om een test die door het bedrijf van Elon Musk werd gedaan in de Amerikaanse staat Texas. Starship moet uiteindelijk worden ingezet om mensen een onvergetelijke vlucht te bezorgen naar bijvoorbeeld de maan of Mars. Eerder gingen tests met Starship al behoorlijk mis.

Bekijk hieronder de beelden van de lancering van de Starship SN5-raket.

Zien: <em>SpaceX Starship</em> testraket maakt eerste ‘vlucht’ van 150 meter SpaceX is druk bezig met de Starship SN5-raket, en deze is nu voor het eerst ‘gelanceerd’. De raket, die uiteindelijk onder meer naar Mars moet gaan, is 150 meter de lucht in gevlogen. Gaat Starship straks echt mensen vervoeren naar de ruimte?In de video is te zien dat de raket succesvol wordt gelanceerd. Nadat Starship SN5 op ongeveer 150 meter hoogte zweeft, landt deze weer veilig op de grond. Het gaat om een test die door het bedrijf van Elon Musk werd gedaan in de Amerikaanse staat Texas. Starship moet uiteindelijk worden ingezet om mensen een onvergetelijke vlucht te bezorgen naar bijvoorbeeld de maan of Mars. Eerder gingen tests met Starship al behoorlijk mis. Bekijk hieronder de beelden van de lancering van de Starship SN5-raket. Elon Musk opgelucht na succesvolle SpaceX-missie: "Nieuw tijdperk aangebroken" (video) Bekijk deze video » Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley over hun historische SpaceX-missie (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: SpaceX Starship testraket maakt eerste ‘vlucht’ van 150 meter

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: SpaceX Starship testraket maakt eerste ‘vlucht’ van 150 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen