NOS Jeugdjournaal: explosie Beiroet zorgt voor overvolle ziekenhuizen (video)

NOS Jeugdjournaal: explosie Beiroet zorgt voor overvolle ziekenhuizen (video)

Dinsdag zijn er bij een enorme eplosie in de stad Beiroet in Libanon duizenden slachtoffers gevallen. Zeker 100 mensen zijn overleden en minimaal 4000 mensen zijn gewond geraakt. Het NOS Jeugdjournaal vertelt over de explosie en hoe de situatie in de stad nu is.

Ziekenhuizen overvol
Er is te zien dat Beiroet volledig in puin ligt. Daarnaast zijn er nog heel veel mensen vermist. De verwachting is dan ook dat het aantal doden en gewonden de komende dagen nog op zal lopen. De ziekenhuizen, die door de explosie ook al beschadigd zijn geraakt, raken overvol door de vele gewonden.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal over de explosie in Beiroet hieronder. LET OP: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

<em>NOS Jeugdjournaal</em>: explosie Beiroet zorgt voor overvolle ziekenhuizen (video) Dinsdag zijn er bij een enorme eplosie in de stad Beiroet in Libanon duizenden slachtoffers gevallen. Zeker 100 mensen zijn overleden en minimaal 4000 mensen zijn gewond geraakt. Het NOS Jeugdjournaal vertelt over de explosie en hoe de situatie in de stad nu is. Ziekenhuizen overvolEr is te zien dat Beiroet volledig in puin ligt. Daarnaast zijn er nog heel veel mensen vermist. De verwachting is dan ook dat het aantal doden en gewonden de komende dagen nog op zal lopen. De ziekenhuizen, die door de explosie ook al beschadigd zijn geraakt, raken overvol door de vele gewonden. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal over de explosie in Beiroet hieronder. LET OP: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Bekijk ook Bekijk beelden: enorme explosie Beiroet (Libanon) Bekijk deze video » Vijf mensen van Nederlandse ambassade gewond door explosie in Beiroet (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Jeugdjournaal: explosie Beiroet zorgt voor overvolle ziekenhuizen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal: explosie Beiroet zorgt voor overvolle ziekenhuizen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen