Jordy (De Bachelorette) vindt Gaby Blaaser een clown: "Een grote poppenkast" (video)

Jordy (De Bachelorette) vindt Gaby Blaaser een clown: "Een grote poppenkast" (video)

Het eerste seizoen van De Bachelorette is inmiddels achter de rug, maar de storm is nog niet gaan liggen. Kandidaat Jordy werd vroegtijdig weggestuurd, maar leek in de laatste aflevering toch nog een kans te krijgen van Gaby. Niet veel later werd de bachelorette echter gespot met een andere man. Voor Jordy is het boek nu dan ook definitief gesloten.

Poppenkast
In gesprek met Jeroen Holtrop van De Telegraaf geeft Jordy aan dat hij een date met Gaby niet meer ziet zitten. Hij noemt Gaby een clown, omdat ze met iemand anders aan het daten is terwijl ze ook nog een afspraak met Jordy had staan. Dat Gaby dit ook nog eens in het openbaar deed, schoot bij Jordy in het verkeerde keelgat: "Ik vind dat het gewoon een grote poppenkast is op dat moment."

Bekijk de video van De Telegraaf met Jordy uit De Bachelorette hieronder.

Jordy (<em>De Bachelorette</em>) vindt Gaby Blaaser een clown: &quot;Een grote poppenkast&quot; (video) Het eerste seizoen van De Bachelorette is inmiddels achter de rug, maar de storm is nog niet gaan liggen. Kandidaat Jordy werd vroegtijdig weggestuurd, maar leek in de laatste aflevering toch nog een kans te krijgen van Gaby. Niet veel later werd de bachelorette echter gespot met een andere man. Voor Jordy is het boek nu dan ook definitief gesloten. PoppenkastIn gesprek met Jeroen Holtrop van De Telegraaf geeft Jordy aan dat hij een date met Gaby niet meer ziet zitten. Hij noemt Gaby een clown, omdat ze met iemand anders aan het daten is terwijl ze ook nog een afspraak met Jordy had staan. Dat Gaby dit ook nog eens in het openbaar deed, schoot bij Jordy in het verkeerde keelgat: "Ik vind dat het gewoon een grote poppenkast is op dat moment." Bekijk de video van De Telegraaf met Jordy uit De Bachelorette hieronder. Bekijk ook Video: Bas Schothorst is nieuwe liefde Gaby Blaaser, zoenend gespot in Amsterdam Bekijk deze video » Heeft Gaby Blaaser een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Jordy (De Bachelorette) vindt Gaby Blaaser een clown: "Een grote poppenkast" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jordy (De Bachelorette) vindt Gaby Blaaser een clown: "Een grote poppenkast" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen