Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video)

Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video)

In Rotterdam demonstreert een kleine groep mensen tegen de mondkapjesplicht die in delen van Rotterdam en Amsterdam geldt. De groep is het niet eens met de coronamaatregelen in Nederland en houdt daarom een onaangekondigde demonstratie.

In dit deel van Rotterdam geldt vanaf een mondkapjesplicht, dus moest de politie de demonstranten hierop wijzen. Het verzoek om mondkapjes te gaan dragen of weg te gaan werd lachend ontvangen, omdat dit precies is waar de groep tegen demonstreert: "No way".

Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder in de video van Hart van Nederland.

Politie vraagt demonstranten Rotterdam <em>mondkapjes</em> te dragen: &quot;<em>No way</em>&quot; (video) In Rotterdam demonstreert een kleine groep mensen tegen de mondkapjesplicht die in delen van Rotterdam en Amsterdam geldt. De groep is het niet eens met de coronamaatregelen in Nederland en houdt daarom een onaangekondigde demonstratie. In dit deel van Rotterdam geldt vanaf een mondkapjesplicht, dus moest de politie de demonstranten hierop wijzen. Het verzoek om mondkapjes te gaan dragen of weg te gaan werd lachend ontvangen, omdat dit precies is waar de groep tegen demonstreert: "No way". Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Ahmed Aboutaleb hekelt illegale feesten: "Waardeloos en onverantwoord" (video) Bekijk deze video » Zien: verplicht mondkapjes dragen bij de Albert Cuypmarkt Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Politie vraagt demonstranten Rotterdam mondkapjes te dragen: "No way" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen