Rafael Nadal reageert op terugtrekken uit US Open (video)

Rafael Nadal reageert op terugtrekken uit US Open (video)

Rafael Nadal heeft besloten om dit jaar niet in actie te komen op de US Open. De Spanjaard zou de titelverdediger zijn op het tennistoernooi, maar vindt het door de coronacrisis niet verstandig om verre reizen te maken.

Corona niet onder controle
Nadal geeft aan dat hij normaal gesproken graag in New York speelt. Toch leek het hem en zijn familie de beste beslissing om niet naar de US Open te gaan, omdat het coronavirus in onder meer de Verenigde Staten nog niet onder controle is. Nadal blijft voorlopig thuis in Mallorca, waar de situatie iets beter onder controle lijkt te zijn.

Bekijk de reactie van Rafael Nadal op het terugtrekken uit de US Open hieronder in de video van het AD.

<em>Rafael Nadal</em> reageert op terugtrekken uit US Open (video) Rafael Nadal heeft besloten om dit jaar niet in actie te komen op de US Open. De Spanjaard zou de titelverdediger zijn op het tennistoernooi, maar vindt het door de coronacrisis niet verstandig om verre reizen te maken. Corona niet onder controleNadal geeft aan dat hij normaal gesproken graag in New York speelt. Toch leek het hem en zijn familie de beste beslissing om niet naar de US Open te gaan, omdat het coronavirus in onder meer de Verenigde Staten nog niet onder controle is. Nadal blijft voorlopig thuis in Mallorca, waar de situatie iets beter onder controle lijkt te zijn. Bekijk de reactie van Rafael Nadal op het terugtrekken uit de US Open hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Zien: Rafael Nadal en Roger Federer praten bij na geklungel met Instagram Live Bekijk deze video » Bijzondere beelden: jarige Rafael Nadal toegezongen in leeg stadion Bekijk deze video »
Tennis :
Rafael Nadal reageert op terugtrekken uit US Open (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal reageert op terugtrekken uit US Open (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen